Nya bus VARJE VECKA! se videon
&nsp;
Logga in | Registrera | Videon | FAQ | Villkor

Lunarcops villkor


Genom att använda ett lunarcop (i fortsättningen forkortat LC)-konto förbinder du dig att acceptera och följa detta avtal. Du ingår och godkänner avtalet automatiskt genom att använda LC.

1) Förvara absolut inte hemliga eller viktiga uppgifter på ditt konto.

2) Du måste uppge en fungerande epostadress när du registrerar dig eftersom du annars kan bli av med ditt konto i händelse av att du t ex glömmer ditt lösenord.

3) Yttrandefrihet gillar vi men det är inte tillåtet att ofreda, trakassera, hota, spamma eller "outa" andra användare på LC. Det är tillåtet med lite gnäbb men syftet med mötesplatsen är inte att leka allan-ballan och skada andra medlemmar.

4) LC har aldrig ett ansvar att kompensera någon användare på LC på något sätt i händelse av dataförlust eller oförutsedda störningar i driften etc.

5) All typ av missbruk av LC beivras. EC förbehåller rätten att terminera LC-konton av vilken anledning som helst.

6) EC ansvarar inte för publicerat material (text, bild, video etc) som LC-användare gör tillgängliga genom LC.

7) EC äger upphovsrätten för allt material som publiceras på LC. t ex poddar, video, ljudklipp (men inte limiterade till dessa). LC-användare har rätt att ladda ner material för eget bruk.

8) En LC-användare får bara ha ett (1) registrerat LC-konto och inte låna ut det eller på annat sätt trolla. Se punkt 5.

9) Om du blir av med ditt konto kan du aldrig förvänta dig pengarna tillbaka om du har brutit mot villkoren. LC är i grunden en valfri gåva som du väljer att ge oss utan några som helst motprestationskrav. Passar det inte? Stäm oss så ses vi i rätten så slår jag in käften på dig.

LC är ett ställe där EC-fans samlas för att ha kul med varandra, ladda ner poddar och interagera med varandra på ett "normalt" sätt.Frågor? Kontakta Sadulisten genom denna länk.

Uppdaterad 17 maj 2018. Villkor gäller tills vidare.

Dataskyddspolicy/integritetspolicy


Obligatorisk dataskyddspolicy enligt dataskyddsförordningen som träder i kraft 25 maj 2018
När du skapar ett lunarcopkonto måste du uppge din emailadress och ett alias (användarnamn). En emailadress är en personuppgift. Användarnamnet skall vara utformat så att det inte kan knytas till privatperson.

Vi använder emailadressen för att komma i kontakt med dig rörande ditt lunarcopkonto och för att du ska kunna använda LC och göra lösenordsåterställning. Vi kan komma att skicka ut annan viktig information rörande LC eller eurocop till emailadressen du ger oss. Vi använder användarnamnet för att, ja annars kan du inte använda ditt konto och logga in... Om du ingår separat avtal med oss så kan vi även komma att skicka ut email innan det är podd. Detta kan bara en registrerad PREMIUM-användare göra via sin inställningssida. Du kan när du vill avsluta dessa utskick genom att följa information i mailet. Kontons IP-adress loggas för att förhindra att användaren av misstag råkar registrera sig flera gånger och för att förhindra missbruk. Din IP-adress kan du själv lägga in om du har ett aktiverat LC-konto. Detta för att du skall kunna lyssna på poddarna och använda tjänsten. Det är valfritt att lägga in sitt IP i "lyssna på podd"-delen.

EC säljer aldrig dina uppgifter och delar inte uppgifterna med någon alls utanför EC. Den som har insyn är BARA Sadulisten. Om Sadulisten blir tvingad av snuten att lämna ut uppgifter rörande användare på LC så var beredd på det och ha gärna en speciell emailadress för LC som ingen kan knyta till din person. Ha inte användarnamn som "JonasVazshed" om det är det du heter. Ha inte ja, en jävla massa junk in the trunk skulle jag säga.

Vi lagrar kontots emailadress en rimlig tid efter det att du slutat att använda tjänsten (baserat på sista inloggningsdatum). För närvarande sker gallring ett (1) år efter det att du slutat vara aktiv på LC. IP-nummer gallras regelbundet max 1 år efter det lagt in. Avatarer (visningsbild) raderas ett (1) år efter det att du helt slutat vara aktiv på LC. Alias, användarnamn, raderas bara om vi får in önskemål från person som motiverar varför användarnamnet måste raderas.

Vi har rätt enligt lag att behandla uppgifter du tillhandahåller för att vi skall kunna tillhanahålla LC, förhindra missbruk mot användare, osv. Berättigat intresse.

Efter ett år försvinner din möjlighet att återaktivera ett LC-konto och kontot går inte längre att logga in på. Det går inte heller att göra en lösenordsåterställning på ett raderat konto. Du kan dock när du helst vill begära att dina uppgifter raderas. Du kan även begära ut uppgifter vi lagrat rörande ditt konto. Du gör detta genom att du kontaktar oss från den emailadress du skapade kontot med och begär ett utdrag i digital form. Max en gång per år kan du göra det för Sadulisten vill inte bli störd. Du kan även ändra dina uppgifter genom att du kontaktar oss (se kontakt längst ned) eller så gör du det genom att logga in på ditt konto om du har ett aktivt LC-konto. Du kan när du vill träda ur detta avtal och att inte längre dela dina uppgifter med LC. Du gör det genom att kontakta oss. Då kommer vi att radera emailadressen och all persondata kopplat till ditt konto som kan tänkas vara klassat som personuppgift. Inlägg du själv skriver på webbplatsen i form av forum-inlägg, chattmeddelanden, mess, skitsnack, faller inom yttrandefrihetsgrundlagen.

Du har rätt att klaga hos oss eller datainspektionen om det är något du inte tycker är korrekt i hanteringen av dina personuppgifter. Passar det inte? Stäm oss så ses vi i rätten så slår jag in käften på dig.

Vi uppdaterar denna privacy policy bullshit när det är motiverat. Vi tar tacksamt emot förslag på förbättringar då denna sög röv. Denna version var senast uppdaterad 27 maj 2018.

Hur du kontaktar oss.


Enkelt. Kontakta personuppgiftansvarige Sadulisten genom denna länk.