INFORMATION
Öppet brev polisen gällande ev förundersökning "köttfärsfamiljen"

Två personer har enligt egen utsago lämnat in polisanmälan med lögner om att Eurocop ringt dem och hotat, förtalat eller på annat sätt utfört en olaglig handling. Sidan upprättas i förebyggande syfte. Polisen, för kännedom! Personerna bakom anmälan är psykiskt sjuka och har explicit mordhotat EUROCOP. EUROCOP har inte hotat familjen utan det är precis tvärt om. enl bifogad Upptagning. Här kan ni höra att det är mannen som hotar att göra köttfärs av Lasse. Lasse busringer och hotar inte ett smack men mannen i samtalet styr snabbt in på hot och köttfärs. Namn är utbytta med pip i denna version. Vi kan på begäran leverera en aircheck med hela podcasten till polisen. Vänligen skicka email. Lyssna på utdraget ur första busringningen till mannen


SAMMANFATTNING AV HÄNDELSEFÖRLOPPET
14 oktober 2018
 • Lasse busringde mannen - gav ut eurocops swishnummer så mannen kunde ringa upp när han hade möjlighet. Lasse lämnade numret för han var säker på att han inte hade gjort någonting olagligt och hotfullt då han visste att numret var sökbart på nätet och står direkt på eurocops site. Lasse trodde familjen direkt skulle fatta att det var bus eftersom numret var så enkelt att kontrollera.
 • Familjen ringde upp och babblade med Lasse i över 50 minuter och frågade vem som hade tipsat, vem Lasse var, när hörde du min son sjunga, etc. Familjen skiftar mellan lugn ton till att helt plötsligt brista ut i skrik och förolämpningar. Sonen är med i samtalet och låter lugn och sansad och pratar om att Jesus vill straffa kättare.
  15 oktober 2018:
 • Familjen ringde swishmobilen ett 20-tal ggr på förmiddagen när Lasse var upptagen med annat.
 • Lasse svarade på ett av samtalen när han hade kommit hem. Det visade sig att det var köttfärsmannen som lät mycket upprörd och påstod återigen att det var Lasse som hade hotat med köttfärs. Mannen skrek som en galning när Lasse rättade mannen att det faktiskt inte var Lasse som hade hotat.
 • Kvinnan ringde in till Lasse och sa att hon och familjen visste hela tiden vad LUNERCOP var. Familjen hade enligt kvinnan suttit i 50 minuter och pratat med Lasse för det var "kul att luras". Kvinnan påstod att hon hade lagt ett klipp på youtube med samtalet och att familjen hade en helt egen podcast, så hon var inte lurad inte, onej. Hon ville dock inte berätta namnet på den påstådda podcasten, var den fanns. Hon skrattade desperat. Smakprov!!!
 • Lasse skickade SMS till kvinnan "Ni får ju ta att ni torskade..." enligt skärmdumpar nedan.
 • köttfärsfamiljen började skicka SMS från ett annat nummer med glada nöjda gubbar och text i stil med "VI lurade ER", "Skicka 500 kr till oss". (se skärmdumpar)
 • Sonen busringde swishmobilen och sa "de e Lasse Bengtsson!". (smart)
 • Det förekom några kompletterande SMS från modern med lite förolämpningar av varierande kvalité.
  SMS till kvinnan i huset 15 oktober:
  BLÅ BAKGRUND=Eurocops SMS


  16 oktober:  I samma veva skickade någon annan i köttfärs-familjen SMS till eurocops swishmobil, 15-16 oktober.
  BLÅ BAKGRUND=Eurocops SMS
  SLUTSATS
  Har den här familjen anmält EC för hot så är det frågan om falsk tillvitelse. Ingen hotade familjen och dom valde att ta ett harmlöst skämt på det här sättet. Ja, det är beklagligt. EC skall hamna i fängelse menar kvinnan - för vad? För att ha busringt hennes man som mordhotade när Lasse påstod att sonen inte kunde sjunga? Visst kan åklagaren försöka få det till ett ofredande då Lasse ringde upp mannen två gånger. Men Lasse respekterade när mannen sa att han var upptagen och lämnade t om ut sitt nummer. Skämtets karaktär är väl inte av en så allvarlig art kan tyckas och det var enbart mannen i köttfärsfamiljen som yttrade hot och förolämpningar. Dåligt minne är ingen grund för åtal. Mannen minns fel - det var inte Lasse som hotade.

  Vi hänger som vanligt inte ut någon med namn eller nummer och den här sidan är enbart för informationssyfte i det fall den här, enligt min åsikt, helt sjuka familjen har ljugit för polisen.