Inget program just nu - info
 
HemInfoDownloadShopBidragKontaktaLunarcop.se Mobil Facebook SpotifyYoutube

NYA shoppen finns för medlemmarna på lunarcop.
stötta EC o skaffa LC så ses vi där, ok? Hej så länge

Euroshop - Bidra och få grejer!

Lista produkter Kundvagn Info om shop
Betalsätt
Om du köper från OSS så kan vi endast ta emot betalning via någonting som kallas för PAYSON. Vad är det? En skitseriös tjänst som gör så man kan skicka och ta emot pengar på ett enkelt, säkert och billigt sätt på nätet.

Skaffa ett paysonkonto (gratis och går snabbt). Sedan behöver du bara beställa och fylla på ditt paysonkonto vilket du kan göra med en massa metoder.

ALLA kan göra det, en uteliggare kan skaffa ett paysonkonto och lägga in pengar i det. Grejerna skickas när vi fått in pengarna.

Frakt och kostnad
Om du handlar för mindre än 100 kr OCH köper saker som skall fraktas med posten så betalar du en liten hanteringsavgift (f n 24 kr). Så fort vi ser att du köpt en grej så packar vi den och lägger på lådan (eller skickar den digitalt till dig). Den vanligaste leveranstiden är 2-3 arbetsdagar.

Hur handlar man?
Att handla av oss på EC går snabbt, enkelt och är hur säkert som helst. Vi har sålt klistermärkeeen, skivor, knappar, tshirt i tio år och ingen har någonsin klagat eftersom vi är hederliga svenskar. Att beställa är lika enkelt som "ett två tre":

1. Skaffa ett paysonkonto om du inte har ett.

2. Lägg alla produkter du vill ha i kundvagnen och klicka på payson-knappen.

3. Kontrollera beställningen och glöm inte att skriva namn och adress i meddelande om du köpt saker som skall skickas med posten.


Om kakor
Denna webbplats använder sig av kakor (cookies). En kaka är en liten textfil som sparas i din dator. Kakorna på denna webbplats sparas i ca 5 veckor (om du inte väljer att ta bort dem innan) och är endast till för att komma ihåg vilka produkter du lagt i kundvagnen så du slipper lägga dem där om och om igen när du stänger ner sidan. Om du av någon anledning valt att förhindra kakor (förmodligen för att du är en nolla och tror att kakor är en säkerhetsrisk) så kommer du inte kunna använda kundvagnen. Vill du ta bort kakorna? Klicka på krysset bredvid produkten i din kundvagn eller gå in och kolla i inställningarna på din browser, gå in på cookies och sök på eurocop så hittar du kakorna. Om du verkligen inte vill aktivera kaka och samtidigt köpa nått av oss så kan du skriva en rad till oss genom kontaktformuläret så fixar vi grejerna åt dig. Men nog om mig och kakan nu.
© Eurocop 2018
 
Skaffa Lunarcop